HANNAH MCKAY/Action Images
HANNAH MCKAY/Action Images

Prekid suradnje Ivaniševića i Đokovića!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.03.24. | 09:36

Suradnja je trajala gotovo pet godina...

Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića! Objavio je to srpski tenisač na društvenim mrežama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvojac je surađivao gotovo pet godina tijekom kojih je Novak osvojio dosam Grand Slamova (ukupno 12 otkako je Goran u trenerskom timu), a posljednji zajednički turnir odradili su u Indian Wellsu, nakon čega je Đoković odlučio uzeti stanku i povući radikalan potez.

Očito je kako se srpski tenisač na ovo odlučio uslijed rezultatske krize, jer proteklih mjeseci nije igrao na svojoj uobičajenoj razini, a u ovoj fazi karijere nema previše vremena čekati i kontemplirati jer mlađa garda sve više prijeti, a on je u lovu na još pokoji GS naslov.

“Pamtim jasno trenutak kada sam pozvao Gorana da bude dio stožera. Bilo je to još 2018. godine, kada smo Marian i ja tražili način da osvježimo tim i dovedemo nekog s magijom u servisu. I ne samo da smo to dobili, već je uz to došlo mnogo smijeha, zabave, godine boravka na vrhu ATP liste, brojni rekordi i čak 12 Grand Slam titula, uz još nekoliko finala. Da li sam rekao da je bilo i malo drame“, napisao je prvi reket svijeta u šaljivom tonu i dodao:

“Goran i ja smo odlučili da prestanemo sa zajedničkim radom prije nekoliko dana. Naša kemija na terenu imala je uspone i padove, ali naše prijateljstvo će zauvijek ostati čvrsto kao kamen. Mogu s ponosom reći (ne znam da li i on) da smo osim osvajanja turnira imali i drugu borbu u jednoj društvenoj igri koja je trajala godinama. I ta borba nikad neće prestati. Šefinjo, hvala ti za sve, volim te“, podvukao je Đoković će tako u zemljani dio sezone s novim trenerom čije ime nije poznato... (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goran IvaniševićNovak Đoković

Ostale Vijesti